![]() |
![]() |
09/09/2010 | |
|
מבזקי ערוץ 7
![]()
|
מידע על תשלום דמי החברות לתנועה
הורים יקרים, מה התשלום כולל? מה לא נכלל?
דמי החבר ממנים חלקית את הפעילות השוטפת, הפעילות היומיומית בסניפים. משלם דמי החבר מוכיח את הזדהותו עם ערכי התנועה ונעשה שותף לעשייה בתנועה. בתשלום זה נכלל גם ביטוח, חוברות הדרכה למדריכים ועוד. התשלום כולל גם את המיסים הסניפיים שנהוג לגבות בחודש הארגון. התשלום לא כולל אירועים ספציפיים, עליהם נגהנ בנפרד תשלום מסובסד. יש לציין כי הביטוח הינו אישי ואינו כולל ציוד. מהן מקורות התקציב של התנועה?
עיקר המימון מגיע ממקורות ציבוריים ומיעוטו הקטן ממקורות פרטיים, את ההפרש החסר, אחרי מקורות אלו, אנו גובים בתשלום החברות. גם מקורות המימון הממשלתיים אינם מובטחים וישנה עבודה רבה בגיוסם למען החניכים. סניפי התנועה, ברובם, זוכים לסיוע חלקי מידי הרשויות המקומיות ומתוחזקים על ידן. גם מקור זה דורש עבודה יומיומית מול פקידי העירייה אותה מבצעים עובדי ההנהלה. מי משלם דמי חבר? כמה זה עולה? איך משלמים?
השנה, למרות עליות מחירים שהיו, החלטנו לשמור על מחיר נוח, דמי החבר יעמדו השנה על 330 ₪ (התשלום כולל מיסי סניף לחודש ארגון). התשלום הוא שנתי – מתחילת שנת הפעילות עד לסופה. ניתן לשלם בשישה תשלומים שווים, ללא ריבית. התשלום מתבצע במוקד ההרשמה במוקד התשלומים באינטרנט, אשר מאובטח ברמה גבוהה בכל האמצעים הטכנולוגיים. קבלה כדין תישלח לחניך.
כמו כן ניתן להעביר את התשלום למרכזת הסניף, המחאות יש לרשום לפקודת "תנועת הנוער עזרא". בקשות חריגות להנחה יש להעביר לגזברות התנועה ע"ג טופס אותו ניתן להשיג אצל המרכזות, או בלחיצה כאן.
תקציב הסיבסודים מוגבל! אנא לפני שאתם ממלאים טופס, חישבו האם באמת הינכם זקוקים להנחה או אולי מוטב שמפחה שבאמת צריכה תקבל הנחה גדולה יותר. יש מצבעים והנחות? למשלמים דמי חבר לקראת מסע סוכות תוארך תקופת החברות עד לאחר מסע סוכות בשנה הבאה!
כדאי להקדים את התשלום ולהמנע מעומס תשלומים לפני מפעלי התנועה. הנחות משפחתיות: 2 אחים – 5% הנחה, 3 אחים – 10% הנחה, 4 אחים ויותר – 15% הנחה. מבצע אמץ חניך!
במסגרת התנועה פועלים חניכים רבים הבאים ממשפחות שאינן מסוגלות לממן את השתתפותם, ביניהם עולים חדשים, ילדים ממשפחות מצוקה ועוד. אנו מפעילים קרן לסיוע במימון השתתפות של חניכים בפעילויות השונות בתנועה. אתם מוזמנים לאמץ חניך! משרדי ההנהלה הארצית ישמחו לענות על כל שאלה ובעיה, ניתן ליצור קשר עם מזכירות ההנהלה הארצית בלחיצה כאן.
|
חיפוש
לוח אירועים
סקר
אלבום תמונות
![]() ![]() |
||||||
| Bleknet.com - בניית אתרים | © כל הזכויות שמורות - תנועת הנוער עזרא בישראל | |